Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2022 - 2023 eğitim öğretim yılı 1. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri Duyurusu:

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2022 - 2023 eğitim öğretim yılı 1. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri Duyurusu:

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2022 - 2023 eğitim öğretim yılı 1. Dönem İLK KAYIT  ve KAYIT YENİLEME işlemleri 22 AĞUSTOS  2022 - 23 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.


Açıköğretim İmam Hatip Lisemize Yeni Kayıt yaptıracak Olan Öğrencilerimizin öncelikle aşağıda belirtilen kayıt ücretlerini yatırmaları daha sonra ücret makbuzları ve  1 adet Biyometrik fotoğrafla beraber okulumuza gelmeleri gerekmektedir.

Açıköğretim İmam Hatip Lisemizde Eğitimine Devam Eden Öğrencilerimizin kayıt yenilemeleri için aşağıda belirtilen ücretleri yatırmaları gerekmektedir.  Sınav katılım ücreti ve Öğrenci Yüz Yüze Eğitim İş ve İşlemleri Ücretinin   yatırıldığına dair belge muhafaza edilip derslerin başladığı gün okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir. Veya  okul e mail adresimize de   " bahadiraihl@gmail.com " gönderebilirsiniz.  Ücretlerini yatıran öğrencilerimizin kayıt yenilemek için ayrıca okula gelmelerine gerek yoktur.

Kayıt Yenileyen öğrencilerimziden sisteminde biyometrik fotoğrafı yüklü olmayan öğrencilerimizin 1 adet Biyometrik fotoğraf getirmesi gerekmektedir.

 

1. Sınav/Kayıt Yenileme Ücreti  : (50tl)

Kayıt yenilemek isteyen öğrenciler; sınav ücreti olarak  50 TL'yi https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların banka kartı veya kredi kartı ile veya Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası ve Halk Bankası'nın mobil veya internet bankacılığı sistemi üzerinden veya ATM'lerden T.C. Kimlik numaraları ile (T.C. Vatandaşı olmayan öğrenci adayları ise İl Göç İdaresi Müdürlüğünden alacakları geçici T.C. Kimlik numaraları ile) Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü hesabına yatıracaktır.

 

2. Öğrenci Yüz Yüze Eğitim İş ve İşlemleri Ücreti : (30tl)

2022-2023 eğitim öğretim yılında Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi öğrencileri yüz yüze eğitime devam ettikleri her dönem için kırtasiye, personel ve diğer giderlerinde kullanılmak üzere, yüz yüze eğitim veren okul/kurum müdürlüğünün Okul Aile Birliği hesabına "Öğrenci Yüz Yüze Eğitim İş ve İşlemleri Ücreti" olarak 30 TL yatıracaklardır.  İşlem yapılırken açıklama kısmına Muhakkak öğrenci Adı Soyadı veya TC Kimlik Numarasını yazınız.

 

Okulumuzun Aile Birliği Hesap Bilgileri:

Hesap Adı : Ali Rıza Bahadır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Hesabı

Hesap Şubesi : Kuveyt Türk Aziziye Şubesi

Hesap No: 8334597-1 

İban No: TR44 0020 5000 0083 3459 7000 01

 

Not : Ödeme yapılırken açıklama kısmına muhakkak öğrencinin adını soyadını veya TC kimlik numarasını yazınız. Ayrıca Banka makbuzları ya e mail üzerinden gönderilecek ya da okula öğrenci gelince teslim edecektir. İş yoğunluğu sebebiyle whatsapp üzerinden gönderilen makbuzların takibi yapılamadığı dan dikkate alınmayacaktır. 


 

19.08.2022 11362

22-08-2022

Resmi yazı için tıklayınız

İlk Kayıt Kılavuzu için tıklayınız

Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız